Träna upp dina armar och axlar hemma

The Perfect male body - Awesome bodybuilder posing

Att träna är bra för hälsan, det vet de flesta, men det som verkar vara det största problemet är att komma igång för de flesta. Att orka ta det första träningspasset, och därpå fortsätta med jämna mellanrum, verkar för många vara svårt att hålla, därför finns det olika träningsformer för den lata att komma igång.

Lätt och enkelt

Våra armar och axlar ska bära på mycket genom livet och det är vanligt med skador, men för att både minska skaderisken och för att bli starkare rekommenderas det att träna upp sina arm- och axelmuskler. Det är enkelt och kräver inga speciella träningsmaskiner. Gör det därför enkelt för dig med vikter som hantlar vilka är små men ger en bra träning.

Träna hemma

På Aftonbladet får man ett enkelt schema att följa och du behöver inte många redskap. för att kunna köra en allround-träning av armar och axlar, och på gymkompaniet.se hittar man det mesta för en bra träning hemma.

Det är enkelt att komma igång, och ännu enklare att fortsätta, och det är det som är skillnaden. Så slipper du betala dyrt medlemskap eller behöva gå ut i regn och snö för att komma till gymmet. Förvandla enkelt ditt vardagsrum eller källare till ett hemmagym. Allt du behöver är några få redskap. På så sätt kan hela familjen nyttja redskapen och man kan välja att göra det när som helst på dygnet, eller samtidigt som man gräddar något i ugnen eller när ens favoritprogram visas på tv. Det finns fler fördelar och du behöver inte köpa en massa olika redskap, ett och samma redskap funkar lika bra för flera övningar.