Våra olika träningsformer

Alla är vi olika och har olika förutsättningar då det kommer till träning. Vissa har bättre förutsättningar att träna mot för andra. Egentligen så är det att vi rör på oss som är det viktiga inte hur. Några av oss kan springa flera kilometer och genom detta få ett bra träningspass, andra kanske det räcker att ta sig ut på en promenad för att känna att man rört på sig även denna dag.

Cykel en skonsam träningsform

Cykel är en skonsam träningsform som passar de flesta och även om det skulle vara fråga om elcykel så kan detta en viss form av motion. Ta dig en titt på utbudet av elcyklar hos Cykelkraft om du skulle vara intresserad av just denna typen av cykel. Det är dags att döda myten om att elcykel inte ger träning. Du väljer själv när du vill få assistans av motorn på cykeln. Du är tvungen att trampa för att motorn ska hjälpa till.

Simning än en skonsam träning

Även simning är en skonsam träningsform. Den enda nackdelen mot för cykel är att du måste anpassa dig till simbassängens öppettider. Det kräver lite mer planering innan du är i bassängen och simmar. Även här så kan man anpassa och träna mer eller mindre. Tar man i och simmar kraftigt så ger det oerhört bra motion. Det gäller att man hittar hur man ska träna för att tycka det är trivsamt och på något sätt njutbart.